Śmietana kukurydza i boczek mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis zawiera 6 porcji z 291 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Mieszanka boczku, ciężkiej śmietany, kukurydzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kukurydza i boczek ze śmietaną, Kukurydza W Śmietanie Z Boczkiem, oraz Kukurydza w śmietanie z boczkiem i porem.
Instrukcje
1
Wytnij ziarna z kukurydzy i dodaj do średniej miski. Po odcięciu ziaren z kolby użyj noża, aby zeskrobać całą pozostałą miazgę i mleko z kolby. Możesz użyć sprawdzonej sztuczki Bundt pan, Jeśli masz na to ochotę.
Wlej śmietanę i wywar z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu, aż kukurydza będzie miękka, 6 do 7 minut. Zawiruj w zarezerwowanym ugotowanym boczku i pokrojonej zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Boczek Gotowany
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki