Kubańska kanapka z chipsami babki
Kubańska kanapka z chipsami babki wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 966 kalorii, 58g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bagietki, plantany, schab schabowy koniec pieczeń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wieprzowina i babka kubańskie śniadanie Hash, Chipsy Babka, oraz SOS Babeczkowy Chips dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na kanapkę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. miej wieprzowinę w temperaturze pokojowej. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść pieczeń na patelni i pieczenia, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 150 stopni F, 40 do 45 protokół. Przykryj wieprzowinę folią i pozostaw na 15 minut. Jeśli nie używasz od razu, pieczeń można zawijać i przechowywać w lodówce do 2 dni. Kiedy jesteś gotowy, aby kanapkę, cienko pokroić około trzech czwartych pieczeń wieprzową(rezerwa pozostała jedna czwarta dla rundy 2 przepis czarnej fasoli i gulasz wieprzowy).
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Rozłóż cienką warstwę musztardy po obu stronach kawałków chleba.
Umieść 2 plastry szynki na dolnej połowie każdego z nich. Top z pokrojoną pieczeń wieprzową, następnie ogórki kiszone, a następnie ser szwajcarski.
Umieścić górną połowę bagietki na górze.
Posmaruj grilla olejem rzepakowym i umieść kanapki, od strony sera w dół, na grillu. Ustaw blachę do pieczenia na wierzchu kanapki i zważyć ją z ciężką patelnią lub garnkiem. Gotować, aż dno jest chrupiące i ser zaczyna się topić, 4 do 5 protokół. Odwróć kanapkę, wymień blachę do pieczenia i wagę, i gotować kolejne 3 do 4 protokół.
Dla chipsów babki: w 2-calowej patelni z żeliwa głębokiego, podgrzać olej do 350 stopni F.
Obrać plantany, odcinając około 1 cala od góry i dołu każdej z nich. Z nożem do parkowania, zrobić plasterek z każdej strony długości babki, upewniając się, aby przejść tylko wystarczająco głęboko, aby przeciąć skórę, ale nie pokroić w miąższ. Obrać skórę, aby odsłonić ciało. Jeśli masz problemy z łuszczeniem skóry, odetnij ją nożem w paski.
Każdą babkę pokroić na pół i, używając strony krojenia tarki do pudełek, pokroić połówki na cienkie wióry.
Gotować plastry babki w partiach, aż chrupiące, 3 do 4 protokół.
Odcedzić na brązowym papierze lub ręcznikach papierowych i doprawić solą.