Tatry Zapiekane
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera cheddar, mleko, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tatry Nadziewane Ziemniakami, Topped Taters, oraz Cheddar Taters dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć placki ziemniaczane, zupa, mleko, ser, 1/2 szklanki masła, cebula, sól i pieprz.
Wlać do natłuszczonej 5-qt. powolna kuchenka. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub aż ziemniaki będą miękkie.
Tuż przed podaniem, połączyć okruchy płatka kukurydzianego i pozostałego masła w talerzu ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 4-6 minut lub do złotego koloru. Ziemniaki wymieszać, posypać polewą okruchową.