Banalna Roladka Mięsna
Corny Meat Roll trwa około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 1,69 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 278 kalorii , 29 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup bułkę tartą, pietruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 46% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Roladka ze Szpinakiem , Rolada z Mięsem Sycylijskim i Rolada z Mięsem Sycylijskim .
Instrukcje
W misce połącz wołowinę, sól i pieprz. Na kawałku wytrzymałej folii wklep mieszankę wołową w 12-calowy talerz. x 10 cali prostokąt.
Połączyć składniki nadzienia. Nałóż łyżką na wołowinę tak, aby zachować odstęp 1 cala od krawędzi.
Zwiń je w rulon typu galaretka, zaczynając od krótszego boku i w trakcie zwijania odrywaj folię. Uszczelnij szew i końce.
Umieścić szwem w dół w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe, a termometr do mięsa wskaże 160°. Za pomocą dwóch dużych szpatułek ostrożnie przełóż klops na półmisek.