Przepis kremowy frytki i zupa Scallion może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 971 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, masło, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Kremowo-Grzybowa, Kremowy Dip Scallion, oraz Zupa Z Pieczarkami.
Instrukcje
1
Ustaw piekarnik do pieczenia z zestawem stojaków około 4 cali od źródła ciepła.
Skórkę z cytryny obrać długimi paseczkami, unikając białego pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
3
Umieścić skórkę z cytryny, gałązki rozmarynu i oleju w małym rondlu na średnim ogniu i podgrzewać, aż olej po prostu dojdzie do duszenia, o 10 protokół. Wyłączyć ogień i pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania zupy.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Masło rozpuścić na średnim ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać białe i jasnozielone części szalotki (o 1/2 szklanki) i czosnek. Gotować, aż zmięknie, stale mieszając, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodać bulion z kurczaka, 2 szklanki wody i frytki, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki zmiękną i zaczną się rozpadać w bulionie, około 10 minut.