Krem z cebuli perłowej
Kremowana cebula perłowa wymaga około 55 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 254 kalorie, 6 g białka i 13 g tłuszczu każda. Za 3,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup masło, paski pimiento, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Krem z cebuli perłowej, krem z edamame i cebuli perłowej oraz kremowy jarmuż z cebulą perłową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym czajniku zagotuj 6 szklanek wody.
Dodaj cebulę perłową; gotować przez 10-12 minut lub do miękkości.
Odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie; obierz i odłóż na bok.
W rondelku roztapiamy masło. Wymieszaj mąkę, sól i pieprz, aż masa będzie gładka. Stopniowo dodawaj bulion i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszać z pietruszką, serem i cebulą.
Wlać do nienatłuszczonego 1-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 15 minut; zamieszać. W razie potrzeby posyp pimientos.
Piec bez przykrycia przez 10 minut dłużej lub do momentu, aż ciasto będzie bulgotliwe i nagrzane.