Koktajle Smoky Seafood
Koktajle Smoky Seafood to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.13 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany SOS chile, nasiona kolendry, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne koktajle: Sour Spicy Herbal Umami Bitter Smoky Rich Strong / Prezenty i pytania z autorem, Smoky Seafood Chowder, oraz Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa).
Instrukcje
W dużym garnku połącz ząbki czosnku z kolendrą i nasionami kopru włoskiego, zmiażdżonym czerwonym pieprzem, solą i wodą. Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę z cytryny i dodaj do garnka. Połowę cytryny, wycisnąć do garnka i dodać połówki. Doprowadzić płyn do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 15 minut.
Dodaj krewetki i przegrzebki i dusić tylko do Białego w całym, o 5 protokół.
Spuścić krewetki i przegrzebki dobrze i przenieść je do dużego talerza. Pozostaw aromaty na owocach morza. Przykryć i przechowywać w lodówce owoce morza do schłodzenia, co najmniej 4 godziny lub na noc.
W małej misce, ubij sos chile z przygotowanym chrzanem, wędzoną papryką i 2 łyżkami soku z cytryny. Łyżka dymny sos koktajlowy do małej miski.
Wybierz wszelkie aromaty off krewetki i przegrzebki i zorganizować owoce morza na talerzu lub w indywidualnych szklankach z pazurami kraba.
Podawać z sosem koktajlowym.