Kotlety wieprzowe solone z pikantnym sosem Barbecue Chutney
Kotlety wieprzowe solone z pikantnym sosem Barbecue Chutney mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pikantny sos barbecue chutney, oliwę z oliwek, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z klonem i gruszką, Kotlety wieprzowe solone w cydr z Klon-boczek Chutney przepis, oraz Kotlety wieprzowe solone na słodko i Ostro.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki wody, soli, cukru i chili w proszku w dużym niereaktywnym garnku. Doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia soli i cukru.
Dodać 6 szklanek zimnej wody. Całkowicie schłodzić solankę.
Dodaj kotlety wieprzowe, naciskając, aby zanurzyć. Przykryć garnek; schłodzić co najmniej 6 godzin i do 1 dnia.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Odcedzić wieprzowinę; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wieprzowinę obustronnie posmarować olejem; posypać pieprzem. Grilluj wieprzowinę do pożądanej doneness, około 10 minut na stronę lub do natychmiastowego odczytu termometru rejestruje 66° dla medium.
Podawać wieprzowinę z pikantnym sosem Barbecue Chutney.