Koreański SOS Marynujący
Przepis Koreański SOS Marynujący może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w okolicy 3 godziny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 283 kalorie, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego, sezamu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako dość drogi sos. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Koreański SOS Marynujący Sun, Stek Marynowany, oraz Koreański sos BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki albacore natrzeć 4 łyżkami granulowanego słodzika SPLENDA®. Odstawić na 30 minut do lodówki.
Na patelni na średnim ogniu, toast nasiona sezamu 5 minut, lub aż lekko rumiane.
W płytkiej misce wymieszaj pozostały granulowany słodzik SPLENDA®, prażone nasiona sezamu, zieloną cebulę, czosnek, imbir, sos sojowy, olej sezamowy, sól i pieprz.
Umieścić steki albacore w mieszaninie i marynować 2 godziny w lodówce.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Wyrzucić marynatę i umieścić steki albacore na blasze do pieczenia. Broil do pożądanej doneness w nagrzanym piekarniku.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Indaba Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.