Przepis Koreański Kimchi Jigeh gulasz jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Ta zupa ma 67 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka chili w proszku, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Koreański gulasz wołowy a la House of Kimchi, Kimchi Mandu (Koreańskie Pierogi Kimchi), oraz Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku wymieszać wodę, kim chee, solankę kim Chee, Spam, chili w proszku, sól i pieprz. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Dusić, przez 20 minut lub aż kapusta kim chee jest półprzezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kimchi
Na 1 Ananasa
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Spam
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.