Klon-Bułeczki Owsiane

Klon-Bułeczki Owsiane
Klonowo-owsiane bułeczki mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, syrop klonowy, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Bułeczki Owsiane, Klonowe Bułeczki Owsiane, oraz Klonowe Bułeczki Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy połącz mąkę, owies, proszek do pieczenia, cukier i sól. Zimne masło wymieszać z najniższą prędkością i wymieszać, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połączyć maślankę, syrop klonowy i jajka i szybko dodać do mieszanki mąki i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wymieszać do momentu aż się zmiksuje. Ciasto może być lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Ciasto wylać na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i upewnić się, że jest połączone. Mąka ręce i wałek do ciasta i rozwałkować ciasto 3/4 do 1 cala grubości. Powinieneś zobaczyć grudki masła w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
5
Pokroić na 3-calowe rundy zwykłym lub karbowanym nożem i umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Umyj blaty myciem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Piec przez 20 do 25 minut, aż szczyty są chrupiące i wnętrza są wykonane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Aby glazury, połączyć cukierników ' cukier, syrop klonowy i wanilii. Gdy bułeczki są gotowe, ostudzić przez 5 minut i skropić każdą bułeczkę 1 łyżką glazury. Lubię posypać trochę niegotowanego owsa na wierzchu, do dekoracji. Im cieplejsze są bułeczki, gdy je glazurujesz, tym cieńsza będzie glazura.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
9
Zdjęcia Quentin Bacon
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn