Jarmuż i fasola Bruschetta
Kale i fasola Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 129 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ząbek czosnku, wióry parmezanu, grube i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jarmuż I Fasola Bruschetta, Jarmuż Bruschetta, oraz Karczoch & jarmuż Bruschetta Toppers i łatwe wakacje dekorowanie porady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetrzyj stronę czosnku na grzankach. Wierzch z mieszanką Bean i wiórkami serowymi.
W porcji: 76 kalorii, 2 g tłuszczu, 1 g błonnika
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon