Jagnięcina Osso Buco Z Kremową Polentą

Jagnięcina Osso Buco Z Kremową Polentą
Jagnięce Osso Buco z kremowym Polentanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 1036 kalorii, 43g białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $5.8 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 64 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, pastę pomidorową, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Osso Buco gulasz z pikantną polentą, Schab Osso Buco z Polentanem i Gremolatą, oraz Osso Buco.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn