Ivey House Gator Chowder
Ivey House Gator Chowder może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mięso aligatora, seler, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Oyster House Clam Chowder, Fried Gator, oraz Ginger-Orange Gator Tail Sipper.
Instrukcje
W średnim rondlu rozgrzej boczek i masło na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować przez 2 protokół.
Dodaj wszystkie pozostałe warzywa, a następnie gotuj przez dodatkowe 3 minuty.
Dodać przyprawy i mąkę. Gotować przez 3 dodatkowe minuty. Nie brązowy zostawić blond.
Dodaj wino porto, wodę i bazę owoców morza. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje.
Dodaj sos pomidorowy, i gotować przez 3 więcej minut.
Dodaj mięso aligatora. Gotować przez 5 Więcej minut nie rozgotować aligatora. Dostosuj przyprawę do smaku.
Podawać w dużych miseczkach do zupy.