Huevos Rancheros z cukinią i zielonym pieprzem
Przepis Huevos Rancheros z cukinią i zielonym pieprzem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 199 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, kolendra, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną salsą z cukinii, Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i paprykę; smażyć 6 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez pomidory). Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i dusić 3 minuty.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozbij 1 jajko na mały kubek budyniowy. Wsuń jajko na mieszankę pomidorową; powtórz procedurę z pozostałymi jajkami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż jajka są gotowe.
Posypać serem. Przykryć i gotować 30 sekund lub aż ser topi.
Umieść 1 tortillę na każdym z 4 talerzy. Łyżka 1 jajko i 3/4 szklanki mieszanki pomidorowej na każdej tortilli.
Posypać 1/2 łyżeczki kolendry.