Huevos Rancheros z cukinią i zielonym pieprzem

Huevos Rancheros z cukinią i zielonym pieprzem
Przepis Huevos Rancheros z cukinią i zielonym pieprzem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 199 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, kolendra, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną salsą z cukinii, Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj cukinię i paprykę; smażyć 6 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
3
Dodać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez pomidory). Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i dusić 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
5
Rozbij 1 jajko na mały kubek budyniowy. Wsuń jajko na mieszankę pomidorową; powtórz procedurę z pozostałymi jajkami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż jajka są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Posypać serem. Przykryć i gotować 30 sekund lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Umieść 1 tortillę na każdym z 4 talerzy. Łyżka 1 jajko i 3/4 szklanki mieszanki pomidorowej na każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
8
Posypać 1/2 łyżeczki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn