Halibut Stroganoff

Halibut Stroganoff
Halibut Stroganoff to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, halibut, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać lody o obniżonej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Lekkie Lody czekoladowe: 10 prostych kroków do doskonałości bez cukru i bezglutenowej, część 2 jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Prawie Stroganoff.

Instrukcje

1
W dużym garnku z osoloną wodą zagotować makaron jajeczny aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dobrze spuścić.
3
W dużym rondlu na średnim ogniu masło saute, cebula, i czosnek, aż cebula są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać mąkę i grzyby. Gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Do rondla dodajemy zupę grzybową, dusimy 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać ugotowanego halibuta i wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
HalibutHalibut
7
Rozgrzej się. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Podawać sos na makaron jajeczny, posypać natką pietruszki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn