Śródziemnomorski gulasz warzywny może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwek kalamatan, pietruszka, ząbki czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 89%. Spróbuj Slow Cooker Śródziemnomorski Gulasz Warzywny, Gulasz Rybny Śródziemnomorski, oraz Crock Pot Gulasz Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, ciepło 1 Tb. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Podsmażyć cebulę i pieprz do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Cebula
3
Dodaj 1 Tb. olej, czosnek, grzyby i bakłażan. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż bakłażan zmięknie, ale nie papkowaty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Bakłażan
Czosnek
Olej Do Smażenia
4
Dodaj pomidory, oliwki, ciecierzycę i rozmaryn. Dusić do ogrzania przez, o 10 protokół. Natkę pietruszki wymieszać.