Groszek z miętą Bruschetta

Groszek z miętą Bruschetta
Przepis rozbity groszek z miętą Bruschetta może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka bagietki, oliwy z oliwek, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bruschetta grochowa z miętą, Smażone awokado i pomidor Bruschetta, oraz Bruschetta z Mozzarellanem i zmiażdżonymi świeżymi Favas.

Instrukcje

1
Cienko pokroić pół bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
2
Umieścić rundy na blasze do pieczenia i smażyć je, aż będą złote (o 1 1/2 protokół na stronę). Groch przerabiamy w maszynce, aż do zgrubnego rozdrobnienia. Wymieszać z miętą, olejem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MiętaMięta
GrochGroch
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozprowadzić mieszaninę na rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
W razie potrzeby udekoruj bruschettę świeżymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn