Grillowany Łosoś Dziki Z Zakonserwowaną Cytryną

Grillowany Łosoś Dziki Z Zakonserwowaną Cytryną
Grillowany dziki łosoś z zachowanym cytrynowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 90g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Na $10.79 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz sok z cytryny, koperek, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 98%. Podobne przepisy to Grillowany łosoś dziki z Zakonserwowaną cytryną, Grillowane świeże sardynki z koprem włoskim i Zakonserwowaną cytryną, oraz Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką.

Instrukcje

1
1 Przygotuj smakołyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2
Połącz wszystkie składniki smaków w małej misce.2 rozgrzej grill do pośredniego ogrzewania.3 Sprawdź, czy łuski zostały usunięte ze skóry łososia. Jeśli łuski pozostają, użyj krawędzi dużej łyżki, zeskrobaj boki ryby, w kierunku ogona do głowy, aby usunąć wszelkie łuski ryb, które mogą nadal znajdować się na rybie. (Najlepiej pracować nad zlewem, ponieważ łuski mają tendencję do latania po całym miejscu.) Ryby opłukać zimną wodą i osuszyć. 4 Umieść 1-calowe Głębokie, ukośne nacięcia po bokach łososia, rozmieszczone od 1 1/2 do 2 cali. Dobrze wypchaj kawałki smakiem. Stuff jama z smakiem. (Pamiętaj, że jeśli to zużyje cały twój smakołyk, możesz chcieć zrobić kolejną porcję, aby służyć razem z rybą.) Wycisnąć sok z cytryny na rybę. Obficie Rub oliwę z oliwek na całej rybie (pomoże to zapobiec przyklejaniu się do rusztów grillowych). Zwiąż rybę sznurkiem kuchennym, aby pomóc utrzymać ją razem podczas grillowania.5 gdy grill jest dobry i gorący, olej ruszty grillowe. (Użyj szczypiec, aby rozprowadzić olej na rusztach składanym i nasączonym olejem ręcznikiem papierowym.) Grillować na pośrednim ogniu (z dala od węgli lub nie bezpośrednio nad płomieniem) przez 20-30 min, obracając w połowie drogi. Staraj się utrzymywać temperaturę grilla na poziomie 177°-375F. użyj termometru do testowania ryb, włożonego do najgłębszej części. Ryba odbywa się, gdy temperatura wewnętrzna ryby wynosi130. jeśli skóra odpadnie podczas odwracania ryby lub po usunięciu łososia z grilla, nie martw się o to. Po prostu zdejmij go przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać z pozostałym świeżym smakiem. 2 funty łososia pół całego będzie służyć 4.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn