Grillowany rabarbar Brown Betty może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka rabarbaru, masło, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Apple Brown Betty, Peach Brown Betty, oraz Apple Brown Betty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średnio niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Ubić panko, brązowy cukier, 1/4 szklanki cukru granulowanego, cynamon, ziele angielskie, imbir i goździki w średniej misce do połączenia. W innej misce, wrzucić rabarbar z pozostałymi 2/3 szklanki cukru granulowanego i sok z cytryny do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Masło płytkie 8-calowy żaroodporne patelnia lub Ognioodporne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Posypać 3 łyżki mieszaniny bułki tartej w dolnej części patelni. Wymieszać z rabarbarem, następnie posypać pozostałymi okruchami i migdałami. Kropka z pokrojonym masłem.
Umieść patelnię na środku grilla; zamknij pokrywę lub umieść jednorazową patelnię do pieczenia nad patelnią. Grilluj, aż nadzienie będzie bąbelkowe, a polewa będzie złotobrązowa i chrupiąca, 15 do 20 minut.