Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym
Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 75g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 946 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.84 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pstrąg bez kości, kapary i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym, Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym, oraz Grillowane szparagi z winegretem kaparowym.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Masło gotować w małej patelni na średnim ogniu do brązowego, często mieszając, o 4 protokół.
Wymieszać w oleju, następnie szalotki, ocet, kapary, i rozmaryn. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Wymieszaj fasolę, skórkę cytrynową i 2 łyżki vinaigrette na średniej patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na miąższ pstrąga posmarować odrobiną vinaigrette, posypać solą i pieprzem.
Umieść patelnię z fasolą na krawędzi grilla do ogrzania. Grillować pstrąga, strona ciała w dół, do brązowego, o 2 protokół. Przewróć pstrąga; grill aż gotowane przez, O 2 protokół.
Przenieść pstrąga na talerze.
Rukolę wymieszać z ciepłą fasolą, łyżką obok pstrąga. Rewarm Pozostałe vinaigrette; łyżka na pstrąga i fasoli.