Grillowany Halibut z smakiem trzech pieprzyków

Grillowany Halibut z smakiem trzech pieprzyków
Grillowany Halibut z dodatkiem trzech pieprzu wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 68 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, papryka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Grillowany Halibut z smakiem trzech pieprzyków, Halibut smażony z papryką, oraz Halibut Z Czerwoną Papryką I Oliwką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Aby przygotować smak, pokryj kawałki papryki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
RozkoszRozkosz
3
Umieścić kawałki pieprzu na stojaku do grillowania; grill 3 minuty z każdej strony lub do lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Zdjąć z grilla; lekko ostudzić. Grubo posiekać kawałki papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Połączyć posiekaną paprykę, natkę pietruszki i 6 kolejnych składników (przez czosnek); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
6
Aby przygotować rybę, równomiernie posmaruj rybę 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Rybę posypać równomiernie tymiankiem, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
TymianekTymianek
RybyRyby
SólSól
8
Umieść rybę na stojaku do grillowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia przydatności.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Podawać z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
10
Nuta wina: to danie wymaga dobrego sauvignon blanc. Papryka, zioła i kapary mają odważne smaki, od świeżej zieleni po ziołowe i słone. Dobry sauvignon odzwierciedla wszystkie zielone smaki i stanowi ostry kontrapunkt dla subtelnego smaku ryby. Spróbuj Kunde Sauvignon Blanc 2007 z Doliny Sonoma (około $16). Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
PaprykaPapryka
KaparyKapary
ZiołaZioła
RybyRyby
WinoWino

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn