Grillowana kanapka MILKimcheeze z książki kucharskiej Kimchi

Grillowana kanapka MILKimcheeze z książki kucharskiej Kimchi
Grillowane MILKimcheeze Sandwich z ' Kimchi Cookbook może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser, dowolne kimchi z kapusty napa i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Serious Eats ma 247 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, oraz Kanapka Kimchi Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich with Kimchi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Masło kromki chleba z jednej strony i umieścić je na patelni, masło side down (może trzeba to zrobić w partiach). Rozłóż ser równomiernie na połowie kromek chleba i gotuj, aż lekko się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Umieść kimchi na wierzchu sera, na wierzchu z pozostałymi kromkami tostowego chleba i gotuj jeszcze przez 1 minutę, lub aż ser się całkowicie stopi i chleb będzie tostowany na złoty kolor. Za pomocą szpatułki delikatnie odwróć kanapkę i gotuj przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
KimchiKimchi
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Wyjąć z patelni i przeciąć każdą kanapkę na pół, aby ułatwić obsługę. Jeśli pracujesz partiami, powtórz z pozostałymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Indaba Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn