Grand Marnier Bezowy Tort

Grand Marnier Bezowy Tort
Grand Marnier bezowy tort jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz drobny cukier, skórkę pomarańczową, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czekoladowo-Waniliowy Tort Grand Marnier, Mrożony tort Grand Marnier z skórką z ciemnej czekolady i przyprawioną żurawiną, oraz Grand Marnier.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować bezy, przykryj blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 3 (8-calowe) koła na pergaminie. Obróć papier pergaminowy i zabezpiecz taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie między 3 narysowane okręgi na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozprowadzić mieszaninę na kółkach za pomocą tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Piec w 200 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku co najmniej 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować nadzienie, połącz ubitą polewę, Likier i 1 1/2 łyżeczki skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LikierLikier
WołowinaWołowina
7
Na półmisku wyłożyć 1 bezę; na wierzch wyłożyć 1 szklankę ubitej masy polewowej i 2 łyżeczki czekolady. Powtórz warstwy dwa razy z pozostałymi bezami, ubitą mieszanką polewową i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
CzekoladaCzekolada
8
Połącz jagody; ułóż na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
9
W razie potrzeby udekoruj pasami mięty i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
WołowinaWołowina
10
Wskazówka do gotowania Cukier Drobny szybko rozpuszcza się w ubitych białkach; jeśli nie możesz znaleźć cukru drobnego w swoim sklepie spożywczym, zrób własny, przetwarzając cukier granulowany w maszynce kuchennej przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn