Fuchsia Dunlop ' s Twice-Cooked Swiss Chard (Hui Gua Niu Pi Cai)

Fuchsia Dunlop ' s Twice-Cooked Swiss Chard (Hui Gua Niu Pi Cai)
Fuksja Dunlop dwukrotnie gotowane szwajcarski Chard (Hui Gua Niu Pi Cai) może być tylko przystawką szukasz. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 113 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, zieleninę dymki, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Fuchsia Dunlop ' s Zhajiang Noodles (Zha Jiang Mian), Fuchsia Dunlop ' s cold Chicken z pikantnym sosem Syczuańskim (Liang Ban Ji), oraz Łosoś wolno gotowany z Rzep i boczkiem szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij ciemnozielone liście chard z łodyg. Zatrzaśnij każdą łodygę na kilka kawałków, które pozwolą Ci oderwać i wyrzucić strunowe kawałki, tak jak w przypadku selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, dodać łodygi i gotować przez około trzy minuty, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodać ciemnozielone liście i gotować przez kolejną minutę lub tak, aż są one również gotowane.
4
Odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Ściśnij chard do sucha, a następnie pokrój na rozgniatane długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Wlać olej do przyprawionego woka na średnim ogniu, obrócić go wokół, następnie dodać pastę z fasoli chilli i smażyć, aż pachnie pysznie, a olej jest bogato czerwony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodaj czosnek, imbir i czarną fasolę i smaż przez kilka chwil, aż poczujesz ich zapachy. Następnie dodajemy wywar, doprowadzamy do wrzenia, dodajemy boczek i mieszamy, aż jeszcze raz się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
8
Na koniec wymieszaj seler, kolendrę i dymkę, wymieszaj kilka razy, a następnie podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn