Francuska Tapenada
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotna przyprawa? Francuska Tapenada może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 441 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego lauru, mielonego lauru, mielonego lauru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tapenade-karczochy serca na francuskim chlebie, Francuski w mgnieniu oka: Tapenade Pieczony kurczak, oraz Tapenada Figowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z sardeli moczyć w zimnej wodzie przez 10 minut. Oliwki, anchois, czosnek i kapary zmielić nożem do mielenia.
Umieść te składniki w moździerzu i Funt je, aż staną się miękkie pasty (alternatywnie można użyć robota kuchennego).
Wymieszać w oleju i soku z cytryny. Ostatecznie dodać tymianek i Laur oraz świeżo zmielony pieprz w zależności od smaku.