Easy English Muffin Bread
Łatwy angielski chleb Muffin może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji chleba. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szybko działające aktywne drożdże, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Easy English Muffin Bread, Easy English Muffin Bread, oraz Easy English Muffin Bread.
Instrukcje
Patelnia natryskowa, 8 1/2x4 1 / 2x2 1/2 cala, z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Mąkę kukurydzianą posypać równomiernie na patelni.
W średniej misce wymieszać mąki, brązowy cukier, sól, sodę oczyszczoną i drożdże.
Połączyć wodę i maślankę w 1 ćwiartce sosu patelni.
Podgrzać do 120°-130°; dodać do mieszanki mąki. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie boki miski często, aż do mieszania. (Ciasto będzie lepkie.)
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce o 30 do 45 minut lub aż podwójne. (Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Piekarnik nagrzać do 400°.
Piec 25 do 30 minut lub do jasnobrązowego; wyjąć z patelni. Spoko na drucianym stojaku, slice. Wszystkie niewykorzystane plastry owinąć i zamrozić. Można prażyć z zamrożonych.