Dziczyzna
Dziczyzna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1509 kalorii, 32G białka, oraz 104g tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka mielonej dziczyzny, jajka, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Suwaki Z Dziczyzny, oraz Gulasz Z Dziczyzny.
Instrukcje
Zrobić mieszankę "kiełbasa" mieszając dziczyznę, wieprzowinę, jajka, pietruszkę, tymianek, rozmaryn, cebulę i sól i pieprz, do smaku.
Saute mieszaniny kiełbasy na średnim ogniu na kuchence, aż rumiane, za pomocą drewnianej łyżki, aby utrzymać teksturę mieszaniny "dobrze" (nie grube) podczas gotowania.
Dobrze odsączyć mięso i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta francuskiego i pokrój każdy z 4 arkuszy na 4 kwadraty, uzyskując 16 kwadratów. (Będą to 4 1/2 lub 5-calowy kwadrat.)
Rozłóż mieszaninę " kiełbasy "na powierzchni każdego z 16 kwadratów i zwiń ciasto w stylu" jelly roll " (tak, że przekrój rolki będzie spiralny), uszczelnij ciasto na końcach, zaciskając i umieść na blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, około 15 minut, aż złoty kolor.