Duszony mostek wołowy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Duszony mostek wołowy może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 12. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy cukier, sos chili, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony mostek wołowy, Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wołowinę w plastikowej torebce do przechowywania żywności lub 3-ćwiartkowej zapiekance, w razie potrzeby przecinając wołowinę na pół. W średniej misce, wymieszać ocet, sos chili, brązowy cukier, bazylia i sól, aż dobrze wymieszać.
Polać wołowiną; obrócić do płaszcza. Seal worek lub okładka zapiekanka; przechowywać w lodówce, obracając wołowinę raz, co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godzin marynować.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieścić wołowinę i marynatę w 4-quart holenderski piekarnik lub 3-quart zapiekanka.
Cebulę ułożyć na wierzchu; przykryć. Pieczeń 2 godziny, szczotkowanie wołowiny dwa razy z marynatą.
Zdejmij osłonkę; piecz 1 godzinę dłużej, często szczotkując wołowinę marynatą, aż wołowina będzie miękka. Przykryć i odstawić 10 minut.
Aby służyć, pokroić wołowinę w poprzek ziarna na cienkie plasterki; układać na półmisku. Z rowkiem łyżką, umieścić cebulę na wołowinę.
Posypać natką pietruszki. Wyrzucić płyn do gotowania.