Drobiazg z dyni i klonu może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka mielonego cynamonu, syropu klonowego, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Klon Amaretto Drobiazg, Klon Orzech Drobiazg, oraz Klon Dynia Mini serniki z brązowym cukrem Klon bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować krem, połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1 1/2 szklanki mleka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki mleka i jajka w małej misce. Jedną czwartą gorącego mleka wymieszać z mieszaniną jaj.
Dodać mieszaninę jaj do pozostałej mieszaniny mleka na patelni, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Wyłożyć dno 2-litrowej miski drobiazgowej z połową plasterków ciasta (w razie potrzeby pokroić plasterki, aby pasowały do miski); skropić połową mieszanki likierowej. Wierzch z połową mieszanki gruszek i nagromadzonymi sokami. Połówkę schłodzonego kremu łyżka nad gruszkami. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, mieszaniną likieru, mieszaniną gruszek i kremem.