Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 378 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ciężką śmietanę do ubijania, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czekoladowy Tort Bawarski, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy.
Instrukcje
1
Przygotuj i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając dwóch 9-calowych. okrągłe patelnie do pieczenia. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce, ubić serek, cukier, wanilia i sól, aż będzie gładka. Złożyć w śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLA
Miód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Pokrój każde ciasto poziomo na dwie warstwy.
4
Ułożyć dolną warstwę na talerzu, na wierzchu jedną czwartą masy kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Posypać czwartą czekoladą. Powtórz warstwy trzy razy. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.