Szybko gotowane pędy grochu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szybko gotowanych pędów grochu. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pędy grochu, olej roślinny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Szybkie Duszenie Groszku Wiosennego Z Pędami Czerwonej Cebuli, Pędy Grochu (Stir-Fried Pea Shoots -- Ching Chow Dau Miu ) , oraz Szybko Gotowany Sos Tomatillo-Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć pędy grochu i przyciąć wszelkie twarde łodygi.
Rozgrzać olej na woku lub dużej, ciężkiej patelni na dużym ogniu. Dorzuć sól, całe chile i imbir. Kiedy imbir zaczyna się smażyć, natychmiast dodaj pędy grochu. Gotować, stale poruszając się szczypcami tak, aby gotować równomiernie, 1 do 2 minut, lub tylko do całkowitego zwiędnięcia.
Podawać natychmiast, z całym chile na szczycie zieleni lub odstawić.