Sałatka czerwona, biała i zielona

Sałatka czerwona, biała i zielona
Przepis na sałatkę czerwoną, białą i zieloną można przygotować w około 15 minut . Jedna porcja zawiera 141 kalorii , 2 g białka i 10 g tłuszczu . Za 50 centów za porcję otrzymasz hor d'oeuvre na 10 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo-wegetariańską i przyjazną dla fodmap . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 57% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak czerwona, biała i niebieska (jagodowa) zielona sałatka , zielone, białe i czerwone enchilady oraz czerwona, biała i zielona lasagne .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz ziemniaki, pomidory, fasolę. W małej misce połącz olej, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Polej sosem warzywa; wrzucić do płaszcza. Przed podaniem przechowywać w lodówce przez kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować wina Elway’s Reserve Carneros Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 38 dolarów za butelkę.
Wino Elway's Reserve Carneros Chardonnay
Wino Elway's Reserve Carneros Chardonnay
Elway's Reserve Carneros Chardonnay 2014 jest dobrze zbilansowane, wykazuje wyraźne aromaty owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii uzupełniają gładkie, trwałe dębowe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn