Jagodowo-Sernikowy Placek Lodowy
Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 216 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, konfitury z jagodami, kruche ciasteczka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Sernik Truskawkowy Lody.
Instrukcje
Skorupa: ciasteczka kruche przetwarzać w robocie kuchennym, aż drobno zmielone. Wymieszać razem kruche okruchy i roztopione masło. Naciśnij mieszaninę na dolnej i górnej stronie lekko nasmarowanej 9-calowej płyty ciasta. Zamrażać przez 30 minut lub do momentu ustawienia.
Rozprowadzić 1/4 szklanki konfitury jagodowej na dnie skorupy i zamrozić 10 minut.
Połowę lodów jagodowo-Sernikowych rozłożyć na konfitury i zamrozić 15 minut. Powtórz warstwy raz z 1/4 szklanki konfitury i pozostałe lody, zamrażając zgodnie z powyższym po każdej warstwie.
Polewa: Top z bitą śmietaną słodzoną, świeżymi jagodami i jeżynami oraz cytrynowymi skrętkami.