Czekoladowy Coeur a la Creme z sosem truskawkowym

Czekoladowy Coeur a la Creme z sosem truskawkowym
Czekolada Coeur a la Creme z sosem truskawkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 943 kalorie, 5G białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, truskawki w syropie, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym, Coeur a la Creme z sosem morelowym, oraz Czekolada coeur à la crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia dwa 1/2-cup coeur a la creme formy lub dwa 6-uncji budyń kubki z podwójnej grubości zwilżonej gazę, rozciągające się na tyle daleko poza krawędzie, aby zamknąć nadzienie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz 1/4 szklanki śmietany do ubijania, kakao i masło w małym rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia; ostudzić.
4
W małych miseczkach ubić serek śmietankowy, cukier puder i wanilię na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Dodaj mieszankę kakao, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
6
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki śmietany do ubijania; beat aż dobrze wymieszane. Mieszanka łyżka do przygotowanych form. Złóż gazę na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
7
Umieść stojak z drutu w tacy lub głębokiej płycie; umieść formy na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc. Aby podać, odciągnij gazę i odwróć każdą formę na schłodzony talerz deserowy; ostrożnie usuń gazę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
9
Podawać z sosem truskawkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
10
Sos truskawkowy: Puree 1 opakowanie (10 oz.) mrożone truskawki w lekkim syropie, rozmrożone, w misce robota kuchennego lub pojemniku blendera. Przecedzić puree przez drobne sito do małej miski. W razie potrzeby wymieszać 1 łyżkę kirsch (brandy wiśniowej). Około 1 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
KirschKirsch
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn