Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki

Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Chocolate Kumquat sajgonki może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Mieszanka soli, ciężka śmietana ubijająca, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki, Wiosenna Pizza Kumquat ze szparagami i karczochami, oraz Bananan i mango sajgonki z Ganache kokosowo-czekoladowym.

Instrukcje

1
Kromki kumkwatu i ich soki umieścić w małym rondlu, dodać śmietanę i sól, i ogrzać na średnim ogniu tylko do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
Włożyć czekoladę do miski robota kuchennego i zalać gorącym kremem kumkwatowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KumkwatKumkwat
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić na 2 minuty, a następnie przetworzyć, aż mieszanina stanie się gładka i błyszcząca.
5
Dodać żółtko, Grand Marnier i masło i proces połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6
Line an 8 1/2 x 4 1/2-calowy bochenek patelni z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
7
Wlać mieszaninę czekolady na patelnię i przenieść do zamrażarki. Zamrożone, odkryte, aż do całkowitego twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Odkręć tabliczkę czekolady i odkręć plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
9
Wytnij pręt wzdłuż na pół, a następnie pokrój każdą połowę w poprzek na plasterki 1/2 cala. Powinieneś mieć 36 tabliczek czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
10
Lekko posmaruj całą powierzchnię sajgonki odrobiną ubitego jajka. Obróć Opakowanie Tak, aby zobaczyć diament,i połóż tabliczkę czekolady na końcu najbliżej ciebie, tak aby końce paska spotkały się z krawędziami opakowania, tworząc trójkąt. Weź róg opakowania najbliżej Ciebie i owinąć go wokół czekolady, a następnie zwijać czekoladę z dala od Ciebie jeden pełny obrót. Szczelnie złóż boki w kierunku środka, a następnie kontynuuj zwijanie do końca owijki, upewniając się, że koniec jest szczelnie zamknięty. Ustawić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i czekoladą. Sajgonki zamrozić na co najmniej 10 minut lub do 2 dni; wyjąć je tylko wtedy, gdy będziesz gotowy do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Napełnij rondel olejem na głębokość 2 cali i podgrzej do 177°. gdy olej jest gotowy (mała szczypta mąki skwierczy), dodaj kilka sajgonek, uważając, aby nie tłoczyć patelni i gotuj, okazjonalnie obracając i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać350, aż do złotego brązu, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Odcedzić na ręcznikach papierowych i gotować Pozostałe rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Podawać na ciepło.
14
Z The Sweet Spot: desery inspirowane Azjatkami pichet Ong i Genevieve Ko, Copyright (C) 200
15
Published by William Morrow, an imprint of Harper
16
Collins Publishers.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn