Need a gluten free hor d ' oeuvre? Chocolate Kumquat sajgonki może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Mieszanka soli, ciężka śmietana ubijająca, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Czekoladowe Kumkwatowe Sajgonki, Wiosenna Pizza Kumquat ze szparagami i karczochami, oraz Bananan i mango sajgonki z Ganache kokosowo-czekoladowym.
Instrukcje
1
Kromki kumkwatu i ich soki umieścić w małym rondlu, dodać śmietanę i sól, i ogrzać na średnim ogniu tylko do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kumkwat
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Odkręć tabliczkę czekolady i odkręć plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Czekoladowy
Cukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
9
Wytnij pręt wzdłuż na pół, a następnie pokrój każdą połowę w poprzek na plasterki 1/2 cala. Powinieneś mieć 36 tabliczek czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton Czekoladowy
10
Lekko posmaruj całą powierzchnię sajgonki odrobiną ubitego jajka. Obróć Opakowanie Tak, aby zobaczyć diament,i połóż tabliczkę czekolady na końcu najbliżej ciebie, tak aby końce paska spotkały się z krawędziami opakowania, tworząc trójkąt. Weź róg opakowania najbliżej Ciebie i owinąć go wokół czekolady, a następnie zwijać czekoladę z dala od Ciebie jeden pełny obrót. Szczelnie złóż boki w kierunku środka, a następnie kontynuuj zwijanie do końca owijki, upewniając się, że koniec jest szczelnie zamknięty. Ustawić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i czekoladą. Sajgonki zamrozić na co najmniej 10 minut lub do 2 dni; wyjąć je tylko wtedy, gdy będziesz gotowy do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Baton Czekoladowy
Posypka W Kształcie Serca
Drażetki Z Białą Perłą
Cukierki Powietrzne
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Napełnij rondel olejem na głębokość 2 cali i podgrzej do 177°. gdy olej jest gotowy (mała szczypta mąki skwierczy), dodaj kilka sajgonek, uważając, aby nie tłoczyć patelni i gotuj, okazjonalnie obracając i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać350, aż do złotego brązu, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania