Cytrynowa Pierś Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj piersi z indyka z cytryną. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 2,84 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 246 kalorii, 49g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Herbed Pierś Z Indyka, Herbed Pierś Z Indyka, oraz Herbed Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Poluzuj skórę z indyka palcami, pozostawiając skórę przymocowaną wzdłuż dolnych krawędzi. W małej misce połącz 1 łyżkę soku z cytryny, 1 łyżkę oleju, czosnek i przyprawy.
Rozprowadzić pod skórą indyka.
W małej misce połącz pozostały sok z cytryny i olej; odstawić.
Umieść indyka na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Piec bez przykrycia w 350° przez 2-1 / 2 do 3 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°; fastrygowanie co 15-20 minut mieszanką cytryny.
Odstaw na 10 minut. Wyrzuć skórę przed rzeźbieniem.