Ciasto pasterskie z Purée z grochu Jalapeno
Przepis ciasto pasterskie z Purée z Jalapeno-Grochowym może zaspokoić Twoje pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, do 4 jalapeños, kurczak bulion, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Ciasto pasterskie z Purée z kalafiora, oraz Kokosowo-Jalapeno Czerwony Snapper Z Bananem Puree Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku puree ziemniaczanego: w dużym garnku na dużym ogniu dodaj ziemniaki i wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Dodaj sól,i doprowadzić do wrzenia, gotowanie do przetargu widelec, o 12 protokół.
Odcedzić ziemniaki i przenieść do dużej miski.
Dodać masło, mieszając do stopienia. W małej misce, połączyć 1/2 szklanki maślanki, sól, i pieprz; dobrze wymieszać do włączenia.
Dodać mieszaninę maślanki do ziemniaków i zacieru z masher ziemniaków, aż mieszanina jest gładka. Aby uzyskać kremową konsystencję, dodaj więcej maślanki.
Do mięsa: podczas gdy ziemniaki gotują, rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Rozgrzej olej na patelni, a następnie dodaj wołowinę. Mięso doprawić solą i pieprzem.
Podsmaż mieloną wołowinę lub jagnięcinę, rozbijając mięso widelcem, gotuj przez 3 lub 4 minuty.
Przenieść mieszaninę mięsa do dużej miski, pozostawiając 1 łyżkę tłuszczu na patelni.
Na średnim ogniu dodaj masło i mąkę do tłuszczu wołowego, aby utworzyć zasmażkę.
Dodaj bulion i ostry sos, stale ubijając, aby zagęścić sos przez 1 do 2 minut. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji mieszamy mięso.
Na groszek: w średnim garnku na średnim ogniu, dodać groszek i jalapenos.
Połączyć i gotować, aż jalapeños są miękkie, o 3 do 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 400°. Napełnij 11-na-7 szklane naczynie do pieczenia z mięsem, a następnie pureé grochu. Top z puree ziemniaczanym.
Gotować w piekarniku przez 20 do 25 minut, aż bulgotanie i ciepłe. W razie potrzeby, umieścić w brojlerów, i broil 6 do 8 cali od ciepła, aż ziemniaki są równomiernie rumiane.