Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu

Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu
Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 232 kalorie, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka cukru, kawałek ogórka, confit nogi kaczki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu, Rozdrobniona sałatka z kaczki, rukoli i pomarańczy, oraz Pokrojony Pięciopalczasty Indyk z sałatką ziołowo-makaronową.

Instrukcje

1
Makaron gotować w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić w durszlaku, następnie spłukać pod zimną wodą i dobrze spuścić. Wymieszaj ocet, cukier i sól w misce, aż cukier się rozpuści, następnie dodaj makaron i dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ciepła 1 łyżka oleju w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażone kawałki kaczki, począwszy od strony skóry w dół i obracając od czasu do czasu, aż skóra i mięso są chrupiące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść szczypcami do deski do krojenia. (Nie czyścić patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Gdy kaczka będzie wystarczająco chłodna, Usuń chrupiącą skórę z mięsa i cienko pokrój skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
6
Usuń i wyrzuć nadmiar tłuszczu z mięsa, a następnie rozdrobnij mięso na kawałki o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Ciepło pozostałe 1/4 Puchar oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć szalotka, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 2 protokół (uważnie obserwować, jak szalotka może łatwo spalić). Szybko przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Pracując wokół rdzenia ogórka, pokrój cienkie podłużne plastry (o grubości około 1/8 cala) krajalnicą, a następnie ułóż plastry. Połówki stosu w poprzek, a następnie pokroić plastry wzdłuż na 1/4-cala-szeroki zapałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
9
Pokrój każdą brzoskwinię na pół wzdłuż na 1/8-calowe kliny za pomocą krajalnicy lub ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Na każdy z 6 talerzy nałóż 1 liść sałaty, następnie podziel makaron między liście i polej kaczką (mięso i skóra), ogórkiem, brzoskwinią, szalotką i ziołami. Aby zjeść, zwiń liść sałaty do cylindra, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
OgórekOgórek
MakaronyMakarony
SzalotkaSzalotka
ZiołaZioła
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn