Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu
Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 232 kalorie, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka cukru, kawałek ogórka, confit nogi kaczki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu, Rozdrobniona sałatka z kaczki, rukoli i pomarańczy, oraz Pokrojony Pięciopalczasty Indyk z sałatką ziołowo-makaronową.
Instrukcje
1
Makaron gotować w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić w durszlaku, następnie spłukać pod zimną wodą i dobrze spuścić. Wymieszaj ocet, cukier i sól w misce, aż cukier się rozpuści, następnie dodaj makaron i dobrze Wrzuć.
Ciepła 1 łyżka oleju w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażone kawałki kaczki, począwszy od strony skóry w dół i obracając od czasu do czasu, aż skóra i mięso są chrupiące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przenieść szczypcami do deski do krojenia. (Nie czyścić patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Patelnia
Szczypce
5
Gdy kaczka będzie wystarczająco chłodna, Usuń chrupiącą skórę z mięsa i cienko pokrój skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Mięso
6
Usuń i wyrzuć nadmiar tłuszczu z mięsa, a następnie rozdrobnij mięso na kawałki o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
7
Ciepło pozostałe 1/4 Puchar oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć szalotka, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 2 protokół (uważnie obserwować, jak szalotka może łatwo spalić). Szybko przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
8
Pracując wokół rdzenia ogórka, pokrój cienkie podłużne plastry (o grubości około 1/8 cala) krajalnicą, a następnie ułóż plastry. Połówki stosu w poprzek, a następnie pokroić plastry wzdłuż na 1/4-cala-szeroki zapałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
9
Pokrój każdą brzoskwinię na pół wzdłuż na 1/8-calowe kliny za pomocą krajalnicy lub ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
10
Na każdy z 6 talerzy nałóż 1 liść sałaty, następnie podziel makaron między liście i polej kaczką (mięso i skóra), ogórkiem, brzoskwinią, szalotką i ziołami. Aby zjeść, zwiń liść sałaty do cylindra, aby zamknąć nadzienie.