Chef John ' s BLT Pasta
Makaron BLT szefa kuchni Johna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka rukoli dla niemowląt, oliwy z oliwek, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz SOS Chef John ' s White dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek do ciężkiej patelni na średnim ogniu, dodać boczek, i gotować, aż prawie chrupiące, 5 do 8 protokół. Wyłącz ogrzewanie. Przytrzymaj ręcznik papierowy szczypcami i wytrzeć nadmiar smaru z boczku ręcznikiem papierowym, pozostawić około 2 łyżeczki smaru z boczku na patelni.
Wymieszać mielony czosnek i skórka z cytryny do boczku na patelni i niech gotować na ogniu resztkowym, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Creme fraiche wymieszać z boczkiem.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i wymieszać w 2 szklanki ditalini. Gotować do miękkości, o 8 protokół.
Odcedzić i dodać makaron na patelni. Makaron dokładnie wymieszać z boczkiem i mieszanką creme fraiche.
Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodaj pomidory; gotuj i mieszaj, aż lekko zmiękną, około 1 minuty.
Wymieszać w rukoli, mieszając, aż zwiędną, o 30 sekund, i wyłączyć ogień.
Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne. Ponownie wymieszać i udekorować parmezanem.