Ceviche przegrzebkowe z "tygrysim mlekiem"
Przepis przegrzebek Ceviche z "mleko tygrysa" może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 35 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pasty ají mirasol, cebula, ziarna choclo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebek Ceviche, Przegrzebek Ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Parowy słodki ziemniak w stojaku na parowiec, pokryty, nad gotującą się wodą, aż będzie miękki, 7 do 10 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W międzyczasie gotować choclo (jeśli używasz) w średnim garnku z dobrze osoloną wrzącą wodą, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzeje się przez około 3 minuty.
Przenieść łyżką szczelinową do miski, zastrzegając płyn w garnku i schłodzić do temperatury pokojowej.
Powrót choclo-gotowanie wody do wrzenia (lub użyć 4 szklanki świeżej wody, jeśli nie za pomocą choclo).
Dodaj przegrzebki i kłusować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo gotowane przez, o 1 minutę.
Dobrze spuścić i schłodzić do temperatury pokojowej.
Połówki cebuli wzdłuż, następnie bardzo cienko pokroić za pomocą krajalnicy. Namoczyć w misce z zimną wodą 5 minut, następnie dobrze odcedzić i osuszyć.
Wymieszać sok z limonki, pisco, chile Pasta, i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce, a następnie delikatnie wymieszać słodkie ziemniaki, choclo, przegrzebki, cebula, papryka, kolendra, i sól do smaku.
Podawać ceviche na małych talerzach, skropione pozostałą mieszaniną soku z limonki z miski.
Casablanca Valley Sauvignon Blanc '07
Słodkie ziemniaki można gotować na parze 1 dzień wcześniej i schładzać.