Bułeczki z szynką i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj bułeczek z szynką i serem. Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 213 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól i pieprz połączyć w dużej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z serem i szynką.
Połączyć maślankę z białkami, mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 4 do 5 razy posmarowanymi mąką rękami. Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 8 klinów, kroić w, ale nie przez ciasto.
Piec w 400 przez 20 minut lub do lekko rumiane.