Bulgur: Grecka Tabbouleh

Bulgur: Grecka Tabbouleh
Przepis Bulgur: grecka Tabbouleh może zaspokoić apetyt w mniej więcej 8 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Bulgur Tabbouleh, Bulgur W Stylu Tabbouleh, oraz Zupa Tabbouleh z soczewicą i bulgurem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 3 szklanki wrzącej wody i bulgur w średniej misce; odstawić 30 minut lub do wchłonięcia wody. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Bulgur, pomidor i kolejne 4 składniki (przez cebulę) połączyć w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć 1/4 szklanki wody i pozostałych składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać sos na mieszaninę bulgur, podrzucając delikatnie do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn