Budernut Squash Soufflé może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, mąki, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Suflet Z Dyni", Budyń Budyniowy Z Dyni, oraz Budernut Squash & Carrot Soufflé dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo dodawać pół na pół; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
2
Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek; wymieszać do pozostałej gorącej mieszaniny. Wymieszać w squash, sól, i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Gałka Muszkatołowa
Nóż Do Obierania
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż jedną czwartą białek do mieszanki do squasha. Złóż pozostałe białka; wlej do lekko posmarowanego 2-ćwiartkowego souffle dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż nadmuchane i brązowy.