Bucatini Marinara z kiełbasą
Bucatini Marinara z kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka liści bazylii julienne, makaron bucatini, liść laurowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), Bucatini z kiełbasą i groszkiem, oraz Bucatini Z Kiełbasą Z Indyka I Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu. Po stopieniu, dodać cebulę i marchew i saute aż złoty, o 7 protokół.
Dodaj czosnek, oregano, i płatki czerwonej papryki i gotować 1 więcej minut.
Dodać pomidory z sokiem, liść laurowy, cukier, i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, o 30 więcej minut.
Przygotować makaron podczas sosu simmers. Doprowadzić do wrzenia duży garnek obficie osolonej wody.
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami pakietu aż al dente, o 12 protokół.
Usuń sos z ognia, usuń liść laurowy i ostrożnie zmiksuj, partiami, aby rozbić duże kawałki.
Sos wymieszać z makaronem.
Podawać poszczególne porcje posypane czubatą łyżką ricotty i udekorować bazylią.
Wytnij każde ogniwo równomiernie na pół wzdłuż.
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Umieść kiełbasę pokrojoną bokiem w dół i gotować, obracając ze wszystkich stron nawet brązowienie, aż gotowane przez, o 10 protokół.
Służyć jako akompaniament z bucatini marinara.