Budernut Squash Soufflé
Budernut Squash Soufflé może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, mielone gałki muszkatołowej, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Suflet Z Dyni", Budyń Budyniowy Z Dyni, oraz Budernut Squash & Carrot Soufflé.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo dodawać pół na pół; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek; wymieszać do pozostałej gorącej mieszaniny. Wymieszać w squash, sól, i gałka muszkatołowa.
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż jedną czwartą białek do mieszanki do squasha. Złóż pozostałe białka; wlej do lekko posmarowanego 2-ćwiartkowego souffle dish.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż nadmuchane i brązowy.