Krówka z masłem orzechowym mojej babci

Krówka z masłem orzechowym mojej babci
Krówka z masłem orzechowym mojej babci wymaga mniej więcej 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać chrupiące masło orzechowe, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Krówka z masłem orzechowym babci Carol, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Babciowe ciasteczka z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło orzechowe i krem marshmallow w misce; odstawić. Lekko posmaruj kwadratowe szklane naczynie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać cukier i mleko w rondlu na średnim ogniu; mieszając od czasu do czasu doprowadzić do wrzenia w temperaturze 234 stopni F (110 stopni C), a następnie natychmiast zdjąć z ognia i wymieszać mieszaninę masła orzechowego i wanilię; wlać do przygotowanego naczynia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn