Bourbon Boczek Tarta Jabłkowa
Bourbon boczek tarta jabłkowa wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 166 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, masło, bourbon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Bourbon Boczek Tarta Jabłkowa, Szarlotka Boczkowo-Bourbonowa, oraz Naleśniki z boczkiem, jabłkiem i boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść stojak do pieczenia na blasze do pieczenia. Spryskaj stojak nieprzywierającym sprayem do gotowania i połóż boczek na stojaku w jednej warstwie.
Posypać 1/2 surowego cukru.
Umieścić patelnię w piekarniku i piec przez 8 minut. Obrócić boczek i posypać pozostałym cukrem. Powrót do piekarnika i piec, aż boczek jest rumiane i chrupiące, inny 8 protokół.
Boczek wyjąć ze stelaża, przełożyć na talerz i odstawić do całkowitego ostygnięcia. Gdy ostygnie, rozbij kandyzowany boczek na małe odłamki, aby użyć do dekoracji na tartach i rezerwy.
Rozłóż ciasto francuskie na lekko posmarowanej mąką powierzchni i lekko rozwałkuj arkusz. Używając 2-calowego okrągłego noża do ciastek, Wytnij 24 rundy.
Umieścić rundy na blasze wyłożonej pergaminem. Top z regałem do pieczenia, aby pomóc utrzymać rund jednolite, a nawet jak piec.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rundy będą złociste, o 12 protokół. Po zakończeniu wyjąć je z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
W średniej misce dodać pokrojone w kostkę jabłka i wymieszać z sokiem z cytryny.
Dodać cynamon, syrop klonowy, 1/4 szklanki bourbon, masło, i brązowy cukier do jabłek, i mieszać do połączenia. Na dużej patelni, podgrzać mieszaninę jabłek na średnim ogniu. Gotować, aż jabłka będą miękkie i ciecz zgęstnieje, o 10 do 12 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Wymieszać 2 plastry gotowanego i pokruszonego boczku do nadzienia jabłkowego.
W dużej, schłodzonej misce wymieszać śmietanę, cukier puder i 1 łyżkę bourbona. Ubij mikserem ręcznym do miękkich szczytów.
Używając czubka łyżki, ostrożnie usuń małe kółko ciasta francuskiego ze środka każdej rundy tarty, tworząc studnię. Napełnij każde ciasto 1 łyżką nadzienia jabłkowego.
Nadziewane tarty układamy na półmisku. Wierzch polać bitą śmietaną i udekorować kawałkiem kandyzowanego boczku.