Angelic Berry Trifle
Angelic Berry Trifle może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka vanillan instant pudding mix, angel food cake, whipping cream, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Anielski Truskawkowy Drobiazg, Jagodowy Drobiazg, oraz Jagodowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób budyń zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 2 szklanek niskotłuszczowego mleka. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu drobiazgu.
W misce umieścić pozostałe 2 łyżki mleka i twarogu i ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu drobiazgu.
Jagody wrzucić z cukrem; odstawić.
Umieść śmietanę w misce i ubijaj zimnymi ubijakami na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; przechowywać w lodówce.
Umieść połowę jagód na dnie prostego 2 - lub 3-kwartowego przezroczystego naczynia. Wierzch jagody z połową plasterków Angel food cake, nakładając się lekko.
Mieszamy razem budyń z serem śmietankowym i delikatnie składamy w bitą śmietanę.
Wlać 2 szklanki mieszanki budyniu na ciasto, i top z 1/4 szklanki migdałów. Użyj pozostałego ciasta, aby uformować kolejną warstwę i pokryj ją pozostałymi jagodami.
Na jagody wlać pozostałą masę budyniową i posypać pozostałą 1/4 szklanki migdałów. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 8 godzin.