Kisir jest wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mięty, wody, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Bulgur Turecki Kisir, oraz Sałatka Bulgur Turecki Kisir dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić bulgur w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz sok, 1/4 szklanki gorącej wody, oliwę z oliwek, pastę chile i 1/4 łyżeczki soli; mżawka na bulgur, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bulgur
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
3
Posypać zieloną cebulę równomiernie na mieszance bulgur; warstwy posiekanego pomidora i ogórka na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1-1/2 Uncji Gin
Bulgur
20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, mięty, pietruszki i koperku; top z papryką i ciecierzycą. Przykryć i schłodzić 24 do 48 godzin. Delikatnie wrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)